Pidetään yhteyttä

Viihde

Kwanin Mariko sai lapsen – yllätyspäivitys Instagramissa

Kwanin Mariko sai lapsen - yllätyspäivitys Instagramissa
AOP

Vuonna 2000 perustetusta Kwan -yhtyeestä tuttu Mariko Pajalahti on saanut lapsen. Hän ei ilmoitellut raskaudestaan sosiaalisessa mediassa tai missään muuallakaan, vaan yllätti seuraajansa Instagramissa. Hän päivitti Instagramiaan viidentenä päivänään äitinä.

”Äitiys, päivä viisi. Rauhallinen, väsynyt, onnellinen, stressaantunut, hormonaalinen, utuinen, pehmeä,” Pajalahti kuvailee tunnelmiaan kuvatekstissä.

Kuvassa hän imettää pienokaistaan rennoissa vaatteissa. Hän on tägännyt miehensä Jykä Pajulaakson kuvaan. Seuraajat tykkäsivät kuvasta minkä ehtivät ja onnitteluja sateli vasemmalta ja oikealta.

Mariko pyöritti Kwania yhdessä Tidjân Ban kanssa vuoden 2000 jälkeen. Mariko muutti Kwan vuosiensa jälkeen New Yorkiin, jossa hän vietti monta vuotta ennen kuin hän palasi Suomeen vuonna 2015. Nykyään Mariko toimii joogaohjaajana.

”Musiikin kirjoittaminen on niin ihanaa. Minun piti näköjään pitää näin pitkä tauko musiikista, että nautin taas. Nyt saan tehdä suuria rakkauksiani: musiikkia ja ohjata joogaa. Saan elää aika tasapainoista elämää tällä hetkellä,” hän kertoi IS:lle.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos