Pidetään yhteyttä

Huumori

Marcela muutti Yhdysvaltoihin vain 2600 euroa taskussaan – on nyt miljonääri

Marcela muutti Yhdysvaltoihin vain 2600 euroa taskussaan - on nyt miljonääri
Youtube / Truly

Blondi kaunotar Marcela Iglesias muutti Argentinan Buenos Airesista Yhdysvaltojen Los Angelesiin ollessaan vain 22-vuotias. Hänellä oli tuolloin taskussaan noin 3000 dollaria, eli reilu 2600 euroa. Nyt hän on kuitenkin miljonääri ja asuu Los Angelesissa suuressa kartanossa ja hän omistaa satojen tuhansien eurojen arvoisia autoja. Autotallista löytyvät muun muassa McLarenit ja Jeepit.

Videolla Marcela esittelee kellokokoelmaansa ja aurinkolasejaan: hän pitää selvästi merkkituotteista, nimittäin riveistä löytyy muun muassa Versace ja Gucci.

Hän kertoo videolla, että tavattuaan miehensä Steven, hänen elämänsä muuttui. Kaksikko alkoi sijoittaa kiinteistöihin ja kryptovaluuttaan ja onnistui keräämään itselleen huiman omaisuuden. Nykyään miljonääripariskunta nauttii laveasta elämäntyylistä aurinkoisessa Losissa, pankkitilillään noin 15 miljoonaa dollaria: Marcela neuvoo jokaista sijoittamaan ja hajauttamaan sijoituksensa, jos he haaveilevat miljonäärielämästä.

Videolla pääset näkemään myös, kuinka Marcela ostaa uuden punaisen Lamborghinin: shekkivihko nykäistään esille nopeasti sen kummemmin ajattelematta, vaikka kyseessä on yksi hintavimmista autoista markkinoilla.

Pääset kuulemaan Marcelan ryysyistä-rikkauksiin -tarinan alla olevalta videolta.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos