Pidetään yhteyttä

Huumori

Rea Tallgren meinasi heittää miehensä ulos yöksi: huvittava syy melkein ajoi miehen parvekkeelle

Rea Tallgren meinasi heittää miehensä ulos: syynä pieru
Instagram / Rea Tallgren

Ysäri Radiosta tuttu Rea Tallgren on viime aikoina saanut nauttia miehensä seurasta kotona. Mies tekee yleensä töitä ulkomailla. Nyt Rean mies on kuitenkin viettänyt aikaa kotosalla – vaikka hiljattainen miehen oma moka meinasi ajaa hänet parvekkeelle yöksi.

Seiska kertoo, että Rea keskittyi eräänä iltana töiden tekemiseen tietokoneella, kun yhtäkkiä hän kuuli kamalan paukauksen.

”Mieheni päätti pieraista ja kuvata videolle järkyttyneen reaktioni. Meillä on sääntö, ettei piereskellä muualla kuin kylpyhuoneessa. Tuolloin meinasin laittaa hänet terassille nukkumaan,” Rea kertoi Seiskalle.

Vaikka Rean mies on tehnyt paljon töitä Kiinassa, koronaepidemian takia hän pysytteli etenkin viime vuonna kotosalla Rean ilona.

Realla on kehitysvammainen sisko Elli, joka nähdään usein Rean Instagram -kuvissa. Siskokset ovat läheisiä ja Ellillä riittää huumoria. Pari päivää sitten Rea julkaisi Ellistä hauskan kuvan kuvatekstillä:

”Siskoni Elli: ”Mää otan sitten Hesestä MYÖS jäätelön ja sun on ihan turha sieltä takapenkiltä nalkuttaa! Aina kauhea nalkutus, nal nal! Sä et ole mikään mun ruokapoliisi, mulla on itsemääräämisoikeus!”

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos