Pidetään yhteyttä

Viihde

Meksikossa kasvanut Joalin Loukamaa kertoo: tämä hämmästytti suomalaisissa!

Joalin Loukamaa kertoo, mikä suomalaisissa hämmästytti
Instagram / Joalin Loukamaa

19-vuotias Joalin Loukamaa tuli suomalaisille tutuksi Selviytyjät Suomi -sarjasta. Joalinilla oli kuitenkin jo ennen ohjelmaan lähtemistä miljoonia seuraajia ja hänet tunnettiin maailmalla hyvin. Meksikossa ja ympäri maailmaa kasvanut Joalin ei ollut viettänyt aikaa Suomessa juuri lainkaan ennen kuin pandemia iski ja muutti kaiken.

Iltasanomat kertoo, että 15-vuotiaana Joalinin elämä muuttui kertaheitolla, kun hänet valittiin Now United -yhtyeeseen 14 muun nuoren kanssa. Vielä vuosi sitten Joalinia ei tunnistettu Suomen kaduilla – mutta Selviytyjien jälkeen monet ovat pysäyttäneet Joalinin kaduilla kysyen, onko hän ”Jolle.”

Joalin kertoo, että oli hassua edustaa maata, josta ei tiennyt juuri mitään. Suomessa asumisen jälkeen hän sanoo ymmärtävänsä suomalaisuutta paremmin ja jopa suomen puhuminen on helpompaa. Ujoista suomalaisista oli kuitenkin vaikea saada kavereita.

”Tuntuu, että varsinkin minun ikäiseni ihmiset täällä ovat vaikeasti lähestyttäviä. Kun muutin tänne, tuntui, että kukaan ei halua puhua minulle. Jää on vaikea rikkoa, mutta kun se onnistuu, suomalaiset ovat tosi mukavia. He ovat sivistyneitä ja tietävät maailmasta. Olen käynyt täällä tosi syviä keskusteluita,” Joalin kertoo Iltasanomille.

Joalin suunnittelee palaavansa myöhemmin takaisin Meksikoon, vaikka hän haluaakin viettää Suomessa ainakin vielä vuoden.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos