Pidetään yhteyttä

TV

Pia Penttala esitteli uuden naapurinsa somessa: ”Hyi saakeli!”

Pia Penttala esitteli uuden naapurinsa somessa
AOP

Supernannyna tunnettu Pia Penttala esitteli hiljattain Instagramissa uuden naapurinsa, joka asuu ihan Pian kodin nurkilla. Naapuri on Lyyli-niminen rantakäärme, joka on nyt saanut ilmeisesti Edvart-seuralaisen.

”Mulla on ollut Lyyli rantakärmes kaverina jo monta vuotta. Nyt sillä on Edvart deitti – mun on vähän vaikea suhtautua tähän asiaan. Parhaani mukaan yritän heidän kanssa seurustella ja tutustua tapoihin, mitkä ovat heille ominaisia. Asiantuntijuutta peränkuulutan vanhemmuudessa, toimii myös naapurisovussa,” Pia kirjoittaa Instagramissa.

”Hyi saakeli,” yksi kommentoijista kirjoittaa.

”Kateellisena täällä katselen rauhallisuuttasi heidän kanssaan. Itse juoksisin kiljuen pois, enkä uskaltaisi tulla enää takaisin.”

”Olet kyllä eläinrakas,” sieltä sanotaan.

Pia on erityistason psyko- ja perheterapeutti ja lastensuojelualan ammattilainen. Hän kertoo, että ei koskaan hinkunut televisioon: kun häneltä kysyttiin, että lähtisikö hän tekemään sarjaa, hän luuli sitä ensin pilaksi.

Eläinrakkaalla Pialla on myös muita eläimiä rantakäärmenaapureiden lisäksi. Hän nimittäin omistaa esimerkiksi suloisen koiran sekä hevosen nimeltään Pupsi.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos