Pidetään yhteyttä

Viihde

Alina Voronkovan ikimuistoiset polttarit: sijainti kummastuttaa

Alina Voronkovan polttareiden sijainti kummastuttaa
AOP

Vuoden 2018 Miss Suomi Alina Voronkova on menossa naimisiin Joonas Hurrin kanssa. Alina pääsi viimein juhlimaan polttareitaan ja ainakin jos sosiaaliseen mediaan on uskominen, meno oli kovaa ja polttareista kuoriutui ikimuistoinen kokemus.

Alina julkaisi kuvan polttareistaan Instagramissa. Kesäisessä kuvassa etualalla nähdään itse morsian ja taustalla joukko iloisia ystäviä. Kuva suorastaan tihkuu hyvää mieltä ja kesätunnelmaa. Kuvatekstistä kuitenkin paljastuu melko kummallinen sijainti polttareille: Kouvolan ABC.

Morsian itse on kotoisin Pertunmaalta, joka sijaitsee yli sata kilometriä Kouvolasta. Hämärän peittoon jääkin, miksi polttareista nautittiin Kouvolan ABC:llä.

”En pysty sanoin kuvailemaan miten onnellinen olen mun rakkaista ystävistä. Ikimuistoinen polttariviikonloppu takana, monta monta muistoa rikkaampana, vatsalihakset kipeänä nauramisesta ja pää ehkä muista asioista,” Alina kirjoittaa kuvatekstiin.

26-vuotias Alina ja 30-vuotias Joonas kihlautuivat vuonna 2019. Ainakin kuvatekstistä päätellen Alina odottaa innoissaan häitä ja pariskunnan yhteistä elämää häiden jälkeen.

Alina muutti viime vuonna Töölöstä vanhempiensa luokse Lahteen koronaepidemian tyhjennetyä naisen työkalenterin lähes kokonaan.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos