Pidetään yhteyttä

Viihde

Minka Kuustosen K18-paita herätti hupia – isältä paras kommentti!

Minka Kuustosen paita herätti hupia Instagramissa
AOP

Minka Kuustonen (35) on näyttelijä, joka tunnetaan hyvin suomalaisten keskuudessa. Kuustosen perhe on täynnä monilahjakkuuksia, nimittäin hänen isänsä Mikko Kuustonen (61) on muusikko ja sisko Iina niinikään myös näyttelijä. Minkaa seurataan Instagramissa noin 28 000 seuraajan voimin ja hän ilahduttaakin heitä hauskoilla kuvilla usein. Viimeisin kuva on aiheuttanut varsinaista hilpeyttä.

Lauantaina Minka julkaisi kesäisen kuvan, jossa hän kävelee Helsingissä valkoisessa hameessa pitkävartiset saappaat jalassaan. Päällään hänellä on aikuisviihdekaupan pitkähihainen paita. Eräs seuraaja lohkaisi kommentin: ”Kaupallinen yhteistyö?”

Paras kommentti tuli kuitenkin isältä.

”Oot taas käyny mun vaatekaapilla.”

”Sori siitä,” Minka vastaa, viitaten taannoiseen Alexander Stubbin tunnettuun identtiseen pahoitteluun.

Minka on hiljattain aloittanut kitaran soittamisen opettelemisen ja nauttii siitä täysin rinnoin.

”Mul on ollu aivan sairaan kivaa ku oon opetellu soittaa kitaraa tän ajan keskellä. Välillä oon osannut ottaa oman hetken paremmin, välillä huonommin, mut aina oon ollu yhtä onnellinen niistä omista hetkistä. Huomaan että nyt kun ei voi tehdä niitä juttuja joita tähän oli alunperin suunniteltu, ni on tuntunut erityisen tärkeeltä ja merkityksekkäältä päästä käyttämään luovuutta edes johonkin,” Minka sanoo Instagramissa.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos