Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Peetu Piiroiselle perheenlisäystä: suloinen kuva saa sinutkin huokaamaan ”aaw!”

Peetu Piiroiselle perheenlisäystä
AOP

Entinen olympiamitalisti ja lumilautailija Peetu Piiroinen (33) on hiljattain saanut perheenlisäystä Emmi-rakkaansa kanssa. Peetu julkaisi kuvan Instagramissa ja hän sai heti positiivisia ja iloisia onnentoivotuksia.

Mustavalkoisessa kuvassa nähdään pienen tytön jalat ja aikuisen käsi. Kuvateksti on vapaasti suomennettuna ”iloinen ja kiitollinen perhe palasi kotiin tyttövauvan kanssa.” Hän on vielä lisännyt hashtägiksi ”daddylife” ja ”kalakaveri.”

Peetua ja Emmiä ovat onnitelleet niin fanit kuin muut julkkiksetkin. Muun muassa Duudsoneiden Hannu-Pekka ”HP” Parviainen oli ensimmäisten onnittelijoiden joukossa. Eero Ettala ja Seppe Smits onnittelivat myös vanhempia uuden vauvan johdosta.

Peetu nappasi vuoden 2010 Vancouverin olympialaisista mukaansa hopeamitalin ja siitäkös Suomen kansa riemastui. Nykyään mies ei enää lautaile ammattimaisesti, vaan keskittyy pyörittämään omaa yritystään, joka keskittyy tapahtumiin ja lumilautailuelokuviin.

Vielä jokin aika sitten pariskunta vaelsi Lofotenissa kauniissa maisemissa. Nyt taitavat vaellukset jäädä vähemmälle ainakin hetkeksi pientä tyttövauvaa hoitaessa. Onneksi olkoon uusille vanhemmille!

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos