Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Pink ja Carey Hart juhlivat tyttärensä syntymäpäivää – Mukana myös ennennäkemättömiä kuvia

Pink ja Carey Hart juhlivat Willow tyttärensä syntymäpäivää
AOP

Laulaja Pinkin ja entisen motocross-tähti Carey Hartin tytär Willow Sage Hart täytti juuri 10 vuotta. Tyttärestään ylpeät vanhemmat julkaisivat molemmat onnitteluviestin Instagram-tileillään.

Pink on tyttärensä kanssa konserttipaikalla ja he tanssivat yhdessä tytön ajaessa hoverboardillaan.

– Minun rakkaani. Pieni puu. Kiitos. Hyvää syntymäpäivää, hän kirjoittaa kuvatekstissään.

Carey sen sijaan latasi kokonaisen kuvasarjan tyttären vuosista, joissa nähdään myös isä-tytär-duo uima-altaalla Willowin ollessa vielä pieni vauva.

– Elämäni rakkaus. Numero yksi. Ihminen, joka opetti minulle välitöntä rakkautta. Ihminen, joka opetti minut olemaan isä. Hauskaa kymppiä Willow. Kasvat niin nopeasti. Mutta koska sinulla on mahtava äiti ja minut, en malta odottaa mikä vahva ja itsenäinen nainen sinusta tulee. Rakastan sinua, Carey kirjoittaa kauniisti kuvasarjaan.

Willow onkin jo päässyt julkaisemaan laulun äitinsä kanssa, kun Cover Me In Sunshine kuultiin aiemmin tänä vuonna. He esiintyivät yhdessä myös Billboard Music Awards-gaalassa, jossa he esittivät hämmästyttävän hienon akrobaattisen esityksen saman kappaleen soidessa.

Pink kertoi toukukuussa Today-lehden haastattelussa äitiydestään, ja siitä kuinka se oli yllättänyt hänet.

– En oikeastaan halunnut olla äiti, se ei ollut to-do listallani. Minulla on Willow ja mies, se tuntuu todella siltä, kuin katsoisit sydämesi kävelevän kehosi ulkopuolella, Pink kuvaili äitinä olemisen tunnetta.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos