Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Anna Puu onnellisena äitinä: kuvista suorastaan tihkuu onnea

Anna Puun perhe kasvaa
AOP

Laulaja Anna Puu (39) ja tuottaja Jukka Immonen (43) saivat toukokuussa poikavauvan. Onnellinen äiti Anna on nyt julkaissut Instagramissakin kuvan, joka suorastaan tihkuu äitysonnea. Vauva on Annan toinen ja pariskunnan ensimmäinen yhteinen lapsi.

Instagramissa julkaisemassaan kuvassa Anna Puu istuu tuolilla hymyillen lapsi rinnallaan. Kuvan hän on tägännyt kommentilla ”The Ultimate Intergalactic Love Odyssey” – tällä Puu verrannee rakkauttaan lapseensa ylimaalliseen kokemukseen. Puu on järjestänyt aikaisemmin myös The Ultimate Intergalactic Love Odyssey – nimellä kulkeneita keikkoja.

Julkaisu on kerännyt jopa yli 24 000 tykkäystä ja positiivisia kommentteja. Lapsen syntymästä ilmoitettiin Instagramissa toukokuussa pari viikkoa sitten ja fanit ovat yhä edelleen innoissaan uudesta perheenlisäyksestä. Anna on päivittänyyt Instagramia aikaisemmin sanoen ”Perinteinen suomalainen hiusväri eli maantienharmaa alkaa vallata sekä pään että silmien aluset. Jep, sitä kutsutaan vauva-ajaksi. Urgent help needed.”

Huhujen mukaan Puu ja Immonen ostivat itselleen viime kesänä omakotitalon, johon oli tarkoitus tehdä suuri remontti. Instagramin mukaan pariskunta muutti viimein uuteen taloonsa huhtikuussa. Toivotamme onnea uusille vanhemmille ja uuteen kotiin!

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos