Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Paris Hilton kieltää raskaushuhut – “Ei vielä”

Paris Hilton kieltää raskaushuhut
AOP

Huhut ovat liikkuneet viime aikoina kuumina, että seurapiirikaunotar Paris Hilton olisi raskaana. Hän on seurustellut businessmies Carter Reumin kanssa vuodesta 2019 ja helmikuussa 2021 pari julkisti kihlauksensa. Huhut lähtivät liikkeelle tammikuussa, kun Hilton kertoi aloittaneensa hedelmöityshoidot.

Hilton kuitenkin kieltää nyt kaikki huhut podcastissaan ja vakuuttaa, ettei ole vielä raskaana. Hän haluaa odottaa häihinsä asti, joita on suunniteltu ensi vuodelle. Myös siskonsa Nicky Hilton varmisti huhut vääriksi aikaisemmin tällä viikolla.

Näyttää siis siltä, että hedelmöityshoidot on laitettu hetkeksi jäihin, mutta hän on kuitenkin useasti julkisuudessa kertonut perhehaaveistaan. Aikaisemmin kesällä The Post-lehden haastattelussa hän muun muassa kertoi seuraavaa:

– Olen niin innoissani tästä seuraavasta vaiheesta elämässäni. Kun näen siskoni Nickyn tyttäriensä kanssa, en malta odottaa, että minustakin tulee äiti, perustan perheen ja saan oikean elämän. Minusta tuntuu, että olen keskittynyt vain uraani ja työhöni enkä oikeastaan omaan henkilökohtaiseen elämääni. Joten tunnen, että nyt on aika keskittyä seuraavaan vaiheeseen ja en malta odottaa, että saan lapsia jonain päivänä.

Ja pariskunta tuntuu todella olevan tosissaan. Hilton on kertonut omassa podcastissaan muun muassa mikä unelmien mies Carter on ja kuinka he aina puhuvat häistään sekä suunnittelevat lastensa nimiä ynnä muita tulevaisuuden suunnitelmia.

Hilton nähdään pian myös Netflixillä omassa erikoissarjassaan Cooking with Paris. Siinä Hilton yhdessä ystäviensä kanssa kokeilee erilaisia reseptejä ja luvassa on paljon herkullisia kokkauksia. Sarja alkaa 4. elokuuta.

Lähde: BuzzFeedNews

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos