Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Sami Kuronen matkasi kotiin TIS-kauden päätyttyä – Rennosti lentokentällä

Sami Kuronen matkasi kotiin TIS-kauden jälkeen
AOP

Juontaja Sami Kuronen on myös päässyt vihdoin lähtemään kotiin hektisen Temptation Island Suomi-kauden jälkeen. Ohjelman kymmenettä kautta kuvattiin tänä vuonna Espanjan Marbellassa, jonka lentoasemalla Seiska-lehden tarkkasilmäiset lukijat bongasivat juontajakomistuksen.

– Lähtöselvityksessä vuoroa odotellessaan Sami räpläsi tiiviisti puhelintaan. Tämän jälkeen hän siirtyi VIP-loungeen nauttimaan kevyttä syötävää ja virvokkeita. Lopulta Sami kaivoi läppärinsä esiin ja alkoi naputella sitä samalla olutta siemaillen, lentokentältä raportoitiin Seiskalle.

Kuvausjakso Marbellassa on varmasti ollut täynnä menoa ja meininkiä koko tiimille. Siitä kertoi myös Kurosen muutaman päivän takainen Instagram-postaus, jossa hän totesi seuraavaa:

– Mitä ajattelet? Miten sä voit? Miltä susta tuntuu? Olen kysynyt näitä viime aikoina useasti muilta. Ehkä seuraavaksi voisin kysyä niitä itseltäni.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.

Tiimin puurtaessa uusimman kauden kimpussa Espanjassa nähtiin Suomen televisiossa myös mielenkiintoinen MOT-keskusteluohjelman jakso, jossa käsiteltiin tosi-tv-tähteyttä. Temptation Island Suomi oli luonnollisesti myös mukana ohjelmassa, onhan se yksi Suomen seuratuimmista tosi-tv-sarjoista.

MOT ei kuitenkaan puhunut siitä kovinkaan hyvässä valossa, joka sai Kurosen puolustelemaan ohjelmaa. Hän muun muassa väitti MOT:ssa esitetyn kuvan olevan yksipuolinen, asenteellinen ja antavan koko TIS-sarjasta hyvin virheellisen kuvan.

Toivomme Kurosen kuitenkin nauttivan loppukesästä Suomessa. Livillä pyöri heinäkuussa kuusiosainen ruokaohjelma Sami Kurosen makumatka Saimaalla, joka vei katsojat upeisiin paikallisiin ruokakohteisiin ympäri kuvankaunista Saimaan seutua. Jaksot ovat edelleen nähtävissä Ruudussa.

Lähde: Seiska

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos