Pidetään yhteyttä

TV

Olet mitä syöt -ohjelmasta tuttu Veera Bianca kritisoi dieettikulttuuria: keskustelu räjähti somessa

Veera Bianca kritisoi dieettikulttuuria Instagramissa
Instagram/Veera Bianca

Veera Bianca on Olet mitä syöt -ohjelmasta tuttu bloggaaja, joka on hiljattain kritisoinut personal trainereita ja dieettikulttuuria. Veeran aloittama keskustelu sai somessa aikaan kuohahtelua kummaltakin puolelta. Sunnuntaina Veera julkaisi Instagramin Tarinat -osiossa paljon klippejä, joissa hän kertoo kokemuksistaan personal trainereiden kanssa.

Iltalehti kertoo, että Veeran kokemukset valmentajien kanssa olivat huonoja. Monet olivat laittaneet Veeran tiukalle dieetille, jossa syömistä ja tiettyjä ruokia rajoitettiin rajusti. Veeran mukaan kilot karisivat ensin, mutta ne palasivat korkojen kera.

”Minulla on ollut PT myös monia vuosia ennen sosiaalista mediaa ja onneksi näitä viestejä ei löydy enää mistään. PT laittoi minut noin 19-vuotiaana Atkinsin dieetille ja soitteli useita kertoja päivässä varmistaakseen etten ole Hesellä syömässä,” hän kirjoittaa Instagramissa.

Monet hyvinvointivaikuttajat olivat samaa mieltä Veeran kanssa ja jakoivat hänen julkaisujaan. Toisaalta osa on kritisoinut Veeran sanomisia.

Maanantaina Veera kirjoitti Instagramissa seuraavaa: ”Lähes kaikki dieetillä laihduttaneet ovat lopulta pelkästään lihonneet ja pilanneet suhteensa ruokaan. Mielestäni tämän ja tätä puoltavien tutkimusten pitäisi jo sellaisenaan tuhota laihdutuskulttuuri.”

Hyväntuulinen Veera nähdään Instagramissa iloisena. Hän teki kesällä 2020 töitä Pippa Laukan kanssa ja onnistui karistamaan 30 kiloa.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos