Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Ohjaaja Joel Souza avautuu traagisesta kuolemasta Rust-elokuvan kulisseissa

Ohjaaja Joel Souza avautuu traagisesta kuolemasta Rust-elokuvan kulisseissa
AOP

Muutama päivä sitten torstaina kuvaaja Halyna Hutchins sai surmansa länkkärielokuva Rustin kuvauksissa, kun Alec Baldwinin rekvisiitta-ase laukesi vahingossa. Aseessa piti olla paukkupanoksia, mutta näin ei kuitenkaan ollut. Halyna sai surmansa ja ohjaaja Joel Souza sai luodista osuman olkapäähänsä.

Joel sanoi aikaisemmin, että Halyna oli ”kiltti, elämäniloinen ja uskomattoman lahjakas,” kertoo Yahoo.

”Olen nöyrä ja kiitollinen osanotoista, joitaa olemme saaneet elokuvayhteisöltä, Santa Fe:n ihmisiltä ja sadoilta vierailta, jotka ovat olleet yhteydessä meihin, hän jatkoi. ”Se varmasti auttaa toipumisessani.”

Hutchinsin kuolema sai aikaan tutkimuksen elokuvakulisseissa. Monet tiimin jäsenistä olivat lähteneet kuvauksista siksi, että kuvausolosuhteet olivat huonot. Halyna oli yksi harvoista, jotka olivat jääneet paikalle.

”Lähetämme syvän osanottomme Halynan perheelle ja läheisille. Olemme keskeyttäneet elokuvan tuotannon määrittelemättömäksi ajaksi ja teemme täysin yhteistyötä Santa Fe -poliisilaitoksen kanssa. Tarjoamme tukipalveluja kaikille elokuvassa mukana oleville ihmisille, kun käittelemme tätä kauheaa tapahtumaa,” tuotantoryhmä sanoi tiedotteessaan.

Alec Baldwin ei toistaiseksi ole kommentoinut tapahtumaa, mutta hänet kuvattiin kuvauspaikalla hyvin stressaantuneen oloisena.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos