Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Mercedes joutuu muokkaamaan autojaan välttääkseen ”teurastuksen” tämän päivän F1-kisassa – miten käy Valtteri Bottaksen?

Mercedes joutuu muokkaamaan autojaan välttääkseen "teurastuksen" tämän päivän F1-kisassa - miten käy Valtteri Bottaksen?
AOP

Tänään ajetaan Formula 1-kisat Yhdysvaltojen Teksasissa, Austinissa. Mercedes-tallin Toto Wolff kertoi Motorsportille, että he joutuivat muokkaamaan autoja välttäkseen ”teurastusta.” Austinin radan ongelma on nimittäin se, että radalla on töyssyjä, joita ei ole saatu poistettua.

Mercedes huomasi onglman eilen aika-ajoissa.

”Auto pohjasi rankasti. Se hajottaa auton. Halusimme lieventää ongelmaa, jottemme hajottaisi ja teurastaisi autoa niin pahasti ja jotta selviäisimme kisasta,” Wolff sanoi.

F1-tallit voivat poistaa ongelmaa lisäämällä auton maavaraa, mutta tällöin auto menettää aerodynaaimisia ominaisuuksiaan. Se taas tulee haittaamaan vauhtia etenkin pitkällä suoralla.

”Joudumme ehdottomasti tekemään kompromissin vauhdin suhteen, mutta ehkä niin on pakko tehdä, jotta pääsee maaliin,” Wolff kommentoi.

Mercedes menetti aika-ajoissa suorituskykyä kilpailijaansa Red Bulliin nähden. Tänään Max Verstappen aloittaa paalulla, Mercedeksen Lewis Hamilton on toisena, Red Bullin Sergio Perez kolmantena ja Suomen toinen vahvistus Valtteri Bottas aloittaa neljäntenä.

Sekä Mercedeksellä että Red Bullilla on erinomaiset mahdollisuudet päätyä pokaalipaikoille tämän päivän kisassa. Kilpailu ajetaan kello 23:00 Suomen aikaa ja kello 13:00 paikallista aikaa.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos