Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Satakiloiset siskot-sarjan Tammy jätti poikaystävänsä – miehen fetissi paljastui

Satakiloiset siskot
Youtube / TLC

Satakiloiset siskot -sarjasta tuttu Tammy ja Amy ovat jälleen vauhdissa TLC:n julkaisemassa uusimmassa jaksossa. Tammy painaa noin 300 kiloa ja hänen tavoitteenaan ontällä hetkellä laihduttaa 11 kiloa. Tammyn laihdutusprosessi on ollut jojottelua, nimittäin hän onnistui aikaisemmin pudottamaan noin 12 kiloa klinikalla, jonka jälkeen kotiin palattuaan hän sai kilot takaisin.

Nyt Tammy kertoo uusimmassa jaksossa laittaneensa poikki poikaystävänsä Philipin kanssa. Philipillä oli fetissi sairaalloisen ylipainoisiin naisiin. Lisäksi Philip ei halunnut tukea Tammya hänen itsetunto-ongelmiensa kanssa. Tammy kertoo jaksossa, että oli kysynyt Philipiltä jo suhteen alussa, onko tämä valmis tukemaan ja auttamaan häntä.

Amy puolestaan sanoo olevansa iloinen siitä, että kaksikolla meni vihdoin poikki, sillä Tammyn pitää keskittyä pudottamaan painoa. Amy sanoo olevansa huolissaan siitä, että Tammy ei välttämättä saa pudotettua 11 kiloa siihen mennessä, mihin lääkäri määräsi.

Amy on itse onnistunut painonpudotuksessa hyvin ja hän jatkaa treenaamista yhä edelleen. Hän kannustaa myös Tammya liikkumaan enemmän ja keskittymään tavoitteisiinsa.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos