Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Maria Veitolan Yökylässä nappasi viidennen Venla-palkintonsa – ”Alussa ihmiset jopa pelkäsivät minua”

Yökylässä Maria Veitola nappasi viidennen venla-palkintonsa
AOP

Maria Veitola on tähdittänyt jo pitkään suosittua Yökylässä Maria Veitola-ohjelmaa, jossa Maria vierailee erilaisten julkisuudesta tunnettujen henkilöiden kotona yökylässä. Ohjelma palkittiin eilisessä erikoisjärjestelyin järjestetyssä Venla-gaalassa jo viidennen kerran peräkkäin.

Ohjelman alkuajat eivät suinkaan olleet helppoja ja tuotantotiimi teki paljon töitä saadakseen vieraita buukatuksi ohjelmaan, sillä niiden saaminen oli todella haastavaa.

– Alussa, kun ihmiset eivät tiedä millaisesta ohjelmasta on kyse, monet saattavat epäröidä. Osasyy saattoi olla myös siinä, että itse olin tehnyt raflaavia talk show -ohjelmia. Ehkä ihmiset jopa pelkäsivät minua, pohtii Maria.

Nyt tuon alkuajan ongelmat ovat kuitenkin vain muisto menneisyydessä, sillä ohjelma on onnistunut saavuttamaan todella hyvän maineen ja monesti sinne jopa odotetaan kutsua. Maria uskoo, että ohjelmalla on ollut myös positiivinen vaikutus monen katsojan omaan elämään. Monet tapaamiset ovat jääneet hänen mieleensä ja hän edelleen ajattelee niitä välillä.

– Ihmiset ovat erilaisia. Jotkut antautuvat syvemmin ja jotkut ovat varuillaan. Joidenkin ihmisten kohdalla mietin, että näyttelikö ihminen koko jutun vai onko hän aidosti sellainen.

Viime kaudella vierailu realitytähti Maisa Torpan luona sai aikaan eniten keskustelua katsojien joukossa. Palautevyöry oli sekä positiivista että paheksuvaa.

– Osa sanoi, että olipa ihanaa nähdä Maisan herkkä puoli. Sain myös sellaista palautetta, että olet urpo toimittaja, kun menet hänen valheisiinsa mukaan.

Marialla on takanaan todella rankka vuosi, sillä häneltä löydettiin hyvänlaatuinen kasvain, jonka leikkaus venyi turhan pitkäksi. Hän on kuitenkin erittäin kiitollinen ohjelman saamasta arvostuksesta ja lupaa, että seuraavasta kaudesta on tulossa yhtä hieno kuin aikaisemmistakin.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos