Pidetään yhteyttä

Viihde

Maisa Torppa hehkeänä ihastuttavassa kuvassa – paljasti myös vauvansa sukupuolen

Maisa Torppa paljasti vauvansa sukupuolen ja poseeraa hehkeänä
AOP

Realitytähti Maisa Torppa on julkaissut kuvia vauvakutsuistaan omalla yksityisellä Instagram-tilillään. Lapsen odotetaan syntyvän elokuussa ja sen sukupuoleksi on paljastunut tyttö.

Maisa päätti aikaisemmin tänä vuonna hiljentää hieman sosiaalisen median julkaisujaan, jonka takia hän myös teki Instagram-tilinsä yksityiseksi. Nyt hän pystyy itse valitsemaan sen, kuka hänen tilinsä sisältöä näkee, vaikka tilillä on edelleen 95 000 seuraajaa. Tähän yksityisyyden hakuun voi vaikuttaa se, että hänen suhdettaan puolisoonsa Mikkoon on yritetty jatkuvasti sabotoida skandaalilehtien toimesta.

Maaliskuussa jopa uutisoitiin pariskunnan hakeneen eroa, mutta nämä huhut kumottiin pian heidän ilmoittaessaan suhteen voivan erittäin hyvin.

Maisan kuvan vauvakutsuilta voi kuitenkin päästä näkemään valokuvaaja Petri Mastin julkaisemasta Instagram-päivityksestä. Upea Maisa todella hehkuu raskausonnea kuvassa.

Maisan oman Instagram-tilin tietojen mukaan hän on juhlinut vauvakutsuja yhdessä ystäviensä kanssa ja koristelut ovat olleet vaaleanpunaisia vauvan sukupuolen mukaan.

Maisa sai esikoisensa ollessaan vasta 21-vuotias. Hän on aikaisemmin kommentoinut olleensa aivan liian nuori äidiksi tuolloin. Lapsihaaveet ovat kuitenkin olleet aina Mikon ja Maisan toiveena. Mikolla on myös 5-vuotias tytär aikaisemmasta liitostaan.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos