Pidetään yhteyttä

Viihde

Johanna Tukiainen juhli äitienpäivää jo toistamiseen tänä vuonna – syy tuplabileisiin on erittäin looginen

Johanna Tukiainen juhli äitienpäivää
Facebook/Johanna Mia Tukiainen

Kohukaunotar Johanna Tukiainen, 42, juhli sunnuntaina toista kertaa äitienpäivää, sillä Ruotsissa sitä vietetään aina toukokuun lopussa. Nykyään Tukholmassa asuva Johanna onkin rauhoittunut paljon äitiyden myötä ja hänen Facebook-profiilissaan julkaisemisessa kuvissakin hän on silminnähden onnellisen näköinen pieni Isabelle-tytär sylissään.

– “Äitienpäivä 30.05.2021 Tukholmassa tyttäreni Isabelle Linda Evitan kanssa.”

Muissa kuvissa näkyy ihana pinkki kakku, joka oli päällystetty Johannan ja Isabellen kuvalla, tyttären ollessa pieni vauva. Ruusuja oli hankittu myös Johannan äidille Marja Tukiaiselle, jolla onkin ollut iso rooli lapsenlapsensa elämässä viime aikoina.

Vauvan albanialaissyntyinen isä tuomittiin aikaisemmin tänä vuonna ankaraan vankeustuomioon lukuisista väkivalta- ja huumerikoksista. Tämän takia Isabelle on ollut isoäitinsä huostassa tammikuusta asti, mutta Johanna saa kuitenkin nähdä tytärtään joka päivä.

Johannaa on riepoteltu skandaalista toiseen ja hän oli todella järkyttynyt Isabellen isän paljastuessa huumerikolliseksi. Vauvan synnyttyä miehen sekoilut alkoivat paljastua ja hänet pidätettiin vihdoin helmikuussa.

Nyt näyttää kuitenkin siltä, että Johanna olisi pääsemässä hyvin takaisin jaloilleen ja hän sai nauttia rauhassa äitienpäivästä yhdessä rakkaimpien perheenjäsenten kanssa.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos