Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Khloé Kardashian ja Tristan Thompson eronneet? Tristan katosi makuuhuoneeseen kolmen naisen kanssa

Khloe Kardashianin ja Tristan Thompsonin erohuhut ovat saaneet taas ilmaa siipien alle
AOP

Khloé Kardashian ja Tristan Thompson ovat jälleen erohuhujen pyörteissä. Daily Mail kertoo, että pariskunta olisi taas eronnut.

Daily Mailista sanotaan, että Tristan katosi viikonloppuna järjestetyissä Kalifornian Bel Airin kotibileissä kolmen naisen kanssa makuuhuoneeseen. Tämän jälkeen erohuhut saivat taas ilmaa siipiensä alle. Tristanin lakimiehet ovat kiistäneet väitteet pettämisestä.

Vain noin vuorokausi ennen huhujen alkamista Tristan nähtiin viettämässä aikaa Khloén ja tyttärensä kanssa onnellisen näköisenä. Vain 24 tunnin päästä mies jo nähtiin muiden naisten seurassa.

Lähteiden mukaan Tristan oli vauhti päällä ja suuntasi heti bileiden alkaessa kohti baaritiskiä. Hän oli kuuleman mukaan myös jopa juonut samppanjaa pullosta. Pian tämän jälkeen mies nähtiin suuntaamassa makuuhuoneeseen kolmen naisen seurassa.

Toistaiseksi Khloé ei ole kommentoinut asiaa lainkaan.

Osa lähteistä kertoo kuitenkin, että Khloé ja Tristan olisivat eronneet jo viikkoja sitten. Viime torstaina pari nähtiin kuitenkin yhdessä True (3) tyttären kanssa. Page Six puolestaan kertoo, että Tristanin syrjähypyistä huolimatta pariskunta keskittyy pitämään huolta tyttärestä, jonka hyvinvointi on pariskunnalle tärkeintä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos