Pidetään yhteyttä

Viihde

Gwyneth Paltrow paljastaa mielenkiintoisen totuuden lapsistaan: haastattelija jäi sanattomaksi

Gwyneth Paltrow paljasti lapsistaan mielenkiintoisen seikan
AOP

Gwyneth Paltrow on monelle tuttu yhdysvaltalainen näyttelijä, joka on nähty valkokankaalla useaan otteeseen. Muun muassa Rakastunut Shakespeare -elokuvassa esiintynyt näyttelijä paljasti muun muassa Daily Mailille kummallisen totuuden lapsistaan.

Paltrowlla on kaksi lasta: 17-vuotias Apple ja 15-vuotias Moses. Kun Shop Todayn haastattelija Jill Martin kysyi Paltrowlta, mikä hänen elokuvistaan on hänen lastensa suosikki, Paltrow vastasi seuraavalla tavalla:

”Lapseni eivät ole koskaan nähneet minua elokuvassa,” Paltrow vastasi. Hän lisäsi kuitenkin vielä, että Moses on itse asiassa saattanut nähdä Paltrow’n supersankarielokuvia valmistavan Marvelin elokuvissa.

”Luulen, että poikani on nähnyt Iron Man -elokuvat, mutta mielestäni tyttäreni ei ole koskaan nähnyt minua elokuvissa,” Paltrow sanoi.

Haastattelija jäi sanattomaksi.

Tytär Apple sanoo, ettei hän halua nähdä äitiään erilaisena kuin tosielämässä. Paltrown mukaan tytär pitää hänestä sydämessään. Tyttären mielestä olisi hassua nähdä äiti elokuvassa.

Paltrow oli naimisissa Chris Martinin kanssa 11 vuotta, kunnes he erosivat vuonna 2016. He ovat edelleen hyvissä väleissä ja lapset viettävät aikaa molempien vanhempien kanssa.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos