Pidetään yhteyttä

Huumori

Toni Niemisen kätevä ratkaisu helteeseen: sopii niin lapsille kuin aikuisille

Toni Niemisen niksi hellekesään
AOP

Entinen tunnettu mäkihyppääjä Toni Nieminen julkaisi hiljattain Instagramissa kuvan, joka toi kätevän ratkaisun Suomen yli pyyhkineeseen helleaaltoon, joka näyttää olevan vasta alussa. Tämä näppärä kikka sopii hyvin niin lapsille kuin aikuisille.

Nieminen ei perheineen jaksanut lähteä uimarannalle paahtavassa helteessä. Sen sijaan uimaranta tuotiin niin sanotusti omalle kotipihalle. Instagramissa julkaistussa kuvassa näemme, kuinka Nieminen istuu perheineen puhallettavassa lasten uima-altaassa. Hyväntuulisen Niemisen niksiä kannattaakin noudattaa, sillä edullinen ilmalla täytettävä uima-allas pitää viileänä lapset ja aikuiset. Uimarannan tungokseen ei tarvitse lähteä, vaan voi nauttia viilentävästä vedestä oman kotipihan turvissa.

”Lapset halusivat uimarannalle. Ei jaksettu tässä helteessä lähteä. Neuvokkaina ratkaisivat asian tuomalla uimalan kotipihaan,” Nieminen kirjoittaa Instagramissa.

Kuva on saanut reilu 400 tykkäystä ja muutamia kannustavia kommentteja. Voimme vain arvata, että helteen läkähdyttämät suomalaiset testaavat tätä niksiä itsekin. Lapset ainakin innostuvat kesän vesileikeistä omalla takapihalla.

Nieminen julkaisee tasaisin väliajoin klippejä elämästään. Ota Toni seurantaan Instagramissa.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos