Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Kirjailija Laila Hirvisaari on kuollut 83 vuoden iässä: suru-uutinen Otavalta

Kirjailija Laila Hirvisaari on kuollut
AOP

Tunnettu ja rakastettu kirjailija Laila Hirvisaari on kuollut 83 vuoden iässä. Uutisen vahvisti Seiskalle Otavan kaunokirjallisuuden kustannusjohtaja Antti Kasper.

Hirvisaari ehti kirjoittaa Otavalle kymmeniä kirjoja usean vuosikymmenen varrella. Suru-uutinen koskettaa kaikkia ja myös Kasper sanoo tunteneensa Hirvisaaren hyvin.

”Hän oli suuri kirjailija ja suurisydäminen ihminen,” kustannusjohtaja kuvailee.

Hirvisaari nukkui pois 16.6.2021 keskiviikkona.

Laila Hirvisaari kirjoitti elämänsä aikana jopa 41 romaania ja monia näytelmiä. Teosten joukossa ovat muun muassa Kallis kotimaa, Minä, Katariina ja Me, Keisarinna.

Ensimmäisen kirjansa Hirvisaari julkaisi jo vuonna 1972. Se oli nimeltään Lehmusten kaupunki ja se sai suuren suosion ja jatkoa jo seuraavana vuonna. Kirjailijan viimeiseksi teokseksi jäi vuonna 2016 julkaistu Hiljaisuus.

Hirvisaaren kirjoja on myyty miljoonia kappaleita vuosien varrella.

Rakastettu kirjailija jää muistoihimme upeiden kirjojensa ja näytelmiensä ansiosta. Hänen perheensä ja ystävänsä jäävät muistamaan Hirvisaarta lämmöllä. Hirvisaaren kirjojen ystävät kiittävät häntä upeasta elämäntyöstään ja siitä, mitä hän on teostensa avulla antanut Suomen kirjallisuudelle.

Hirvisaaren kirjoja voi ostaa kirjakaupasta tai tilata netistä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos