Pidetään yhteyttä

Viihde

Jessica Chastain kuittailee sosiaalisessa mediassa: kyllästynyt siihen, että hänet sekoitetaan aina näyttelijäkollegaan

Jessica Chastain kuittailee TikTokissa
AOP

Näyttelijä Jessica Chastain (44) on kyllästynyt siihen, että hänet sekoitetaan jatkuvasti näyttelijäkollegaan. Nyt hän on kuittaillut asiasta omalla TikTok-kanavallaan.

Muun muassa Piiat ja Molly’s Game -elokuvista tuttu Chastain on kyllästynyt siihen, että hänet sekoitetaan jatkuvasti toiseen punapäiseen näyttelijäkollegaan, Bryce Dallas Howardiin (40).

Voice.fi kertoo, että Chastain lisäsi hiljattain omalle TikTok -tililleen paljonpuhuvan videon, jossa hän kuittailee asiasta hyväntuulisen oloisena, mutta selkeää sarkasmia on ilmassa.

””Kun olet kuluttanut 20 vuotta rakentaaksesi uraa ja he vieläkin luulevat, että työskentelet Jurassic Parkissa,” kuuluu videon kuvateksti.

Tällä kirjoituksella hän viittaa siihen, että Howard tähdittää uusimpia Jurassic World -elokuvia.

Voit katsoa TikTok -videon alta ja ymmärrät varmasti sen jälkeen, mistä on kyse. Alle olemme vielä liittäneet kummankin kaunottaren Instagram -kuvat, jotta voit itse verrata näyttelijäkaksikon ulkonäköä.

@jes_chastain

This isn’t the parent trap y’all

♬ Sick Of It – KingDiaaa2

Instagramista.

Howardin kuvan näet alla (katso Gramista). Ei ole mikään ihme, että nämä kaksi näyttelijää sekoitetaan toisiinsa - melkoista samannäköisyyttä!

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos