Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Jorma Pulkkinen haluaa ottamaan aurinkoa – ei viihdy Vantaan kaksiossa: ”Emme aio ostaa edes uutta autoa”

Jorma Pulkkinen haikailee takaisin aurinkoon
Instagram / Noneilno

81-vuotias Jorma Pulkkinen ja vaimo Anna-Liisa ovat asuneet jo 36 vuotta yhdessä Espanjassa Aurinkorannikolla. Nyt he ovat kuitenkin muuttamassa pysyvästi Suomeen, vaikka arki Vantaan pienessä kaksiossa ei houkuta Jormaa.

Seiska kertoo, että Jorma ja Anna-Liisa asuvat nyt Vantaalla kerrostalokaksiossa: Jorma ei kuitenkaan tunne oloaan kotoisaksi, vaan haikailee omaa pihaa, jolla voi ottaa aurinkoa. Kun pariskunnan lapset olivat nuorempia, perheen kodissa oli viisi huonetta. Elämä oli siis paljon väljempää.

”Vaimoni viihtyisi missä vain, mutta minä en oikein viihdy Vantaan-asunnossamme. Haluaisin asua vaikka Veikkolassa rivitalonpätkässä, jossa pääsisin nurmikolle istumaan ja ottamaan aurinkoa. Olen hulluna siihen hommaan,” Jorma kertoo Seiskalle.

Tästä huolimatta Jorma ja Anna-Liisa aikovat asua loppuun saakka tässä kaksiossa. Remontoiminen tai sisustaminen ei kuitenkaan ole enää korteissa.

”Emme aio ostaa enää edes uutta autoa,” Jorma kertoo.

Jorma ja Anna-Liisa ovat tunteneet toisensa jo 15-vuotiaasta saakka. Alttarille asteltiin vuonna 1961. Yhteistä taivalta on siis takana jo melkoinen pätkä ja naimisissa on oltu jo 60 vuotta.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos