Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Jennifer Aniston ja Brad Pitt lämpimissä väleissä – mutta onko suhdehuhuilla mitään perää?

Jennifer Aniston ja Brad Pitt erittäin lämpimissä väleissä edelleen
AOP

Brad Pitt on juuri saanut päätökseen katkeran oikeuskiistan lastensa huoltajuudesta. Hänellä on kuusi lasta entisen puolisonsa Angelina Jolien kanssa. Raskasta oikeusrumbaa jatkui lähes viisi vuotta, mutta Pittin onnistui vihdoin saada lastensa yhteishuoltajuus.

Pittin ja Jolien huoltajuuskiistan taustalla on paljon eri tekijöitä, mutta Pittin kerrottiin kuitenkin vain toivovan saavan mahdollisuuden viettää mahdollisimman paljon aikaa lastensa kanssa.

Pittin läheisenä tukena on koko ajan nähty Jennifer Aniston. Aniston ja Pitt olivat naimisissa vuodesta 2000 vuoteen 2005, jonka jälkeen molemmat avioituivat uudestaan uusien partnereidensa kanssa. Nämäkin liitot kuitenkin päättyivät eroon.

Nyt ex-pariskunnan välit ovat lämmenneet entisestään ja Anistonin kerrotaan muun muassa auttaneen Pittiä koiranpennun hankinnassa. Lähteet kertovat, että Aniston uskoo koiranpennun tekevän hyvää Pittille varsinkin nyt, kun takana on todella rankka ajanjakso oikeuskiistan takia.

Tästä on tietenkin lähtenyt liikkeelle myös paljon huhuja siitä, voisiko pari mahdollisesti palata yhteen. Heidät nähdään usein myös edustamassa yhdessä erilaisissa tilaisuuksissa ja on selvää, että heidän välinsä ovat erittäin lämpimät. Toisaalta takaisin yhteen palaaminen voidaan kuitenkin unohtaa heidän osaltaan ainakin toistaiseksi, sillä molempien on nähty myös deittailevan muita ihmisiä tämän vuoden aikana.

Onneksi Aniston pysyy exänsä tukena, sillä Jolie on vannonut jatkavansa taistelua saadakseen lastensa yksinhuoltajuuden oikeuden tämänhetkisestä päätöksestä huolimatta.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos