Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Evelina rohkeana sosiaalisessa mediassa: v*tun dieettikulttuuri!

Evelina esittelee kesäkroppansa Instagramissa
AOP

Laulaja Evelina (26) on puhunut rohkeasti niin mielenterveysongelmiin, seksuaaliseen ehdisteluun kuin omaan kehonkuvaan liittyvistä asioista sosiaalisessa mediassa. Hiljattain Evelina julkaisi Instagramissaan kuvan omasta kesäkropastaan – ja hän onkin valloittava ilmestys.

Kesän korvilla sosiaalisessa mediassa nähdään paljon ennen-ja-jälkeen kuvia, kun ihmiset valmistautuvat kesään ja treenaavat kroppaansa rantakuntoon. Myös Evelina näytti oman kesäkuntonsa Instagramissa ja tältä se näyttää:

Evelina on valloittava ilmestys kehoa myötäilevissä vaatteissaan lattialla istuen. Julkaisussa on kaksi kuvaa, mutta tällä kertaa et näe ennen-ja-jälkeen kuvia, vaan ainoastaan hehkuvan Evelinan mukavana omassa kehossaan.

”Täs on mun SUMMER BODY TRANSFORMATION!

Minkään mun kropas ei ikinä täydy ulkoisten paineiden takii muuttuu voidakseni laittaa shortsit päälle kunhan mulla on mukava olo. Ykskään kroppa ei oo validimpi kesän ajaks ku toinen. Kesäkroppa ei oo ikinä ollu mikään oikea asia yhtään sen enempää ku talvikroppa, kevätkroppa tai syyskroppakaan. Ei oo mitään ”kuntoa” jossa pitäis olla tietty vuodenaika tai vaatekokoa jolla ainostaan saa lunastaa itelleen paikan rannalla.

Iso keskisormi dieettikulttuurille ja iso halaus kaikille jotka kamppailee vaikeiden tunteiden kaa suhtees omaan kehoon ku ilmat lämpenee. Oot upee ja ansaitset elää sun parast elämäää just nyt,” Evelina kirjoittaa julkaisussaan.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos