Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Pyhimys Vain Elämää-osallistumisesta: ”Ahdistaa”

Pyhimyksenn ajatuksia Vain Elämää -sarjasta
AOP

Vain Elämää on yksi Suomen suosituimmista TV-sarjoista ja vuoden 2020 kausi rikkoi kaikki katsojaennätykset. Vuoden 2021 castingia onkin odotettu kuumeisesti ja viikko sitten yleisön odotus palkittiin. Tänä vuonna Satulinnaan lähtevät Tuure Kilpeläinen, Arttu Wiskari, ABREU, Jukka Poika, Suvi Teräsniska, Pyhimys, Chisu ja Anssi Kela.

Artistivalinnat ovat jo herättäneet monenlaisia mielipiteitä, osaksi myös siksi, että kukaan heistä ei ole ensikertalainen ohjelmassa. Pyhimys eli Mikko Kuoppala on kuitenkin avannut myös omia mielipiteitään ohjelmasta Instagramissa.

”Ahdistaa. Tää on taas semmonen koitos, että siihen valmistautuu tosi tarkkaan – pitää tehä 7 biisiä ja treenata ne ja sit keksiä joku viihdyttävä kangaskasa ylle joka ruokailuun. Sit kuitenki, vaikka on edellisenä iltana fiilis, että on täysin cool ja valmis, niin aamulla iskee paniikki, et mitä mä oon unohtanu pakata ja oisko sittenki pitäny tehä ihan eri biisit, ihan eri tavalla.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Paradise Mikko (@socialsuicidebomber)

Toista kertaa Vain Elämää-ohjelmassa oleva Pyhimys sai kuitenkin postaukseensa runsaasti rohkaisevia kommentteja sekä seuraajiltaan vinkkejä pukeutumiseensa eli postauksessa mainittuun ”viihdyttävään kangaskasaan”: ”Tehokas vaihtoehto on Red Hot Chili Peppers-meininki: Tennissukka. Ei tulisi varmaan liian kuumakaan”. Anssi kelan fanit taas innostuivat miettimään minkä Anssi Kelan biisin Pyhimys kenties versioi. ”Oioioi tää on niin meidän kausi” kommentoi yksi seuraajista.

Suureksi tv-ilmiöksi noussut Vain elämää tarjoilee syksyllä uutta musiikkia ja ikimuistoisia hetkiä Hirvensalmen komeissa maisemissa. 12. tuotankokausi Vain Elämää -ohjelmasta alkaa Nelosella ja Ruudussa syyskuussa. Vuoden 2020 Vain Elämää-kausi oli järjestyksessään sarjan 11. ja sen suosituinta jaksoa, Stigin päivää, katsoi yli 800 000 suomalaista.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos