Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Uniikki täytti pyöreitä vuosia: esittelee Instagramissa ”sportyforty” kroppansa

Uniikki täytti vuosia - esitteli Gramissa sporttisen kroppansa
AOP

Kapasiteettiyksikkö -yhtyeestä ja Rähinä Recordsista tuttu Uniikki eli Dan Tolppanen täytti perjantaina 40 vuotta. Pippaloita juhlittiin kuitenkin lauantaina futishengessä. Synttäreillä oli kova meno ja jänniä hetkiä Huuhkajia kannustaessa.

Instagram -kuvista tulee ilmi, että pippaloissa naamansa näyttivät ainakin muun muassa Elastinen ja Spekti. Juhlijoilla oli päällään EM-kisapaidat eikä synttäri-ilmapalloja ollut unohdettu. Uniikin Instagramin Tarinat -osiosta selviää myös, että hänen synttärikakkunsa oli EM-kisapaidan muotoon suunniteltu, varsin herkullisen näköinen luomus.

Uniikki julkaisi Instagramissa Mikko Hartikaisen ottaman kuuman kuvan, jossa räppäri esittelee sporttista nelikymppistä kehoaan. Hän on tägännyt kuvan häshtägillä #sportyforty eli vapaasti suomennettuna ”sporttinen nelikymppinen.” Kuvassa Uniikki poseeraa salilla rennon oloisena, timmit vatsa- ja rintalihakset esillä. Uniikin naispuoliset fanit eivät takuulla saa tästä kuvasta tarpeekseen.

Pyöreitä vuosia täyttänyt Uniikki juhlisti synttäreitään hyvässä seurassa ja Tarinat -osiosta päätellen myös melko kovissa fiiliksissä. Hän antoi sympatiat Christian Eriksenille, kannusti innoissaan Huuhkajia ja tallensi mahtavia fiiliksiä huippupippaloista.

Katso Uniikin kuuma kuva alta ja käy tykkäämässä ja kommentoimassa Gramissa.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Uniikki (@daniuniikki) jakama julkaisu

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos