Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Duudsoneiden Jukkaa syytetään huumausainerikoksesta: myönsi syyllisyytensä sosiaalisessa mediassa

Duudsoneiden Jukkaa syytetään huumausainerikoksesta
Instagram / Jukka Hildén

Duudsoneista tuttua Jukka Hildéniä syytetään huumausainerikoksesta Helsingin käräjäoikeudessa. Tänään maanantaina 16.8. Jukka myönsi syyllisyytensä sosiaalisessa mediassa ja valoitti asiaa enemmän. Hildén on myöntänyt syyllisyytensä myös poliisille.

Hildén oli vuonna 2019 hankkinut Suomessa laitonta olevaa kannabista yksityiskäyttöön. Tarkoituksena oli saada apua uniongelmiin, sillä tuolloin Kaliforniassa asuvalle Jukalle oli määrätty kannabista unettomuuden hoitamiseen. Kaliforniassa kannabiksen käyttö on laillista.

”Oon pahoillani siitä, mitä tänään on uutisoitu. Oon mokannut,” Hildén kirjoittaa päivityksessään.

”Tänään uutisoitiin että saan syytteen kannabikseen liittyvästä huumausaineen käyttörikoksesta, jossa on kyse yhden kannabis sätkän ostamisesta kesällä 2019 kun olin Suomessa käymässä. Ymmärrän että tämä ei ole Suomessa laillista ja olen asian poliisille tunnustanut. Syyskuussa tulen saamaan tästä sakkorangaistuksen,” hän jatkaa.

”2019 asuin vielä Kaliforniassa, missä kannabis on laillista, ja siellä mulle suositeltiin kannabista nukahtamislääkkeiden sijaan.”

”Oon tosi pahoillani tästä aiheutuneesta harmista. Toi oli tosi vaikeeta aikaa ja oon siitä aikaisemminkin puhunut, mutta onnekseni voin sanoa, että se on mennyttä aikaa. Nyt voin hyvin ja oon taas löytänyt itseni.”

Hildén on myöntänyt syyllisyytensä eikä oikeudenkäyntiä hoideta paikan päällä. Hänelle annetaan sakkorangaistus.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos