Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Iina Kuustonen timmissä kunnossa Korjaamolla: dieetin takana on erikoinen poikkeus

Iina Kuustonen häikäisi Korjaamolla
AOP

Fitnees-tähti Iina Kuustonen (37) nähtiin maanantaina häikäisevänä Red Carpet -elokuvafestareiden pressitilaisuudessa. Korjaamolla järjestetty tilaisuus oli suuri tapahtuma, jossa monet Suomen julkkiset näyttäytyivät. Timmissä kunnossa oleva Iina keräsi katseita, eikä syyttä suotta: korallinvärinen mekko, valkoiset kengät ja lumoavat hymy saivat päitä kääntymään.

Seiska kertoo, että Iina kuvaa tällä hetkellä Tampereella Punttikomedia -nimistä elokuvaa. Kuvaukset ovat puolessa välissä ja timmissä kunnossa pysyäkseen hänen on pitäydyttävä tiukassa dieetissä elokuvan takia.

Iina kertoo, että hän ei ole jäänyt kaipaamaan roskaruokaa, kuten pitsaa, sillä hän ymmärtää elokuvan kuvausten vaativan häneltä tätä uhrausta. On kuitenkin yksi asia, jota Iina ei voi olla ilman: suklaa on täytynyt sisällyttää naisen ruokavalioon. Hänen fitness-valmentajansa teki naisen kohdalla poikkeuksen ja sisällytti suklaan ruokavalioon – kohtuudella tietysti.

Iina sanoo myös, että kuvausten jälkeen hän aikoo keskittyä syömiseen, perheen kanssa olemiseen ja mökkeilyyn. Luonnon helmassa Iina nähdään kuitenkin myös arkena, sillä hän lenkkeilee Pyynikin metsissä ja jopa Pyynikiin portaat ovat tulleet hänelle hyvin tutuiksi.

Katso häikäisevä kuva Iinasta alta.

Iina Kuustonen häikäisi upeassa mekossaan / AOP

Iina Kuustonen häikäisi upeassa mekossaan / AOP

 

 

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos