Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Ricky Martinin tytär ei innostu isänsä laulamisesta – ”Ei, isä, ei, ei, ei.”

Ricky Martinin tytär Lucía ei innostu isänsä laulamisesta
AOP

Laulaja Ricky Martin esiintyy The Ellen DeGeneres Showssa maanantaina ja esimakua antavassa videoklipissä ohjelman juontaja Ellen DeGeneres kyselee Rickylta tämän tyttärestä Lucíasta. Lucía on Rickyn ja hänen puolisonsa Jwan Yosefin ainut tytär. Hänen lisäkseen perheeseen kuuluu 12-vuotiaat kaksospojat Valentino ja Matteo, sekä 19-kuukautinen poika Renn.

– Minulla on yksi pieni tyttö, jolla on kaksi isää ja kolme veljeä – hän on 2-vuotias – ja hän tietää sen. Hän ei napsauta sormiaan vielä, mutta on aikeissa tehdä sen, Ricky naureskelee haastattelussa.

Ellen tarkentaa, onko tosiaan niin, että pieni tyttö on pomo heidän kodissaan ja Ricky on asiasta täysin samaa mieltä. Hän kertoo Lucían johtavan taloa, eikä anna edes isänsä laulaa hänen kanssaan yhtä aikaa.

– Eräänä päivänä – hän rakastaa Cocomelon lastenlauluja ja lauloin hänen kanssaan niitä. Ja hän sanoo, ´Ei, ei, isä – ei, lopeta. Lopeta, lopeta, lopeta´. Ja minä olen että, anna minun laulaa, haluan laulaa. Ei, ei, isä. Ei, ei, ei, ei, kertoo Ricky lyhyeen päättyneestä lauluhetkestä yhdessä tyttärensä kanssa.

Ricky suhtautuu asiaan kuitenkin hyvällä huumorilla ja naureskelee sille seikalle, että tytär ei tosiaan anna hänen laulaa.

Ellen myös kysyi, miten muut lapset suhtautuvat hänen laulamiseensa ja Ricky kertoo heidän olevan innoissaan tulevasta kiertueesta, johon myös lapset pääsevät mukaan. Erityisesti vanhempien kaksospoikien muistissa on edelleen kiertueet, joihin he pääsivät mukaan ollessaan nuorempia.

Ricky Martin tekee lyhyen yhteiskiertueen yhdessä Enrique Iglesiaksen kanssa syyskuusta eteenpäin Yhdysvalloissa ja Kanadassa.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos