Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Harrison Ford uudessa Indiana Jones-elokuvassa – Eksklusiiviset kuvat kulissien takaa

Harrison Ford palaa legendaariseen rooliinsa uudessa Indiana Jones 5 elokuvassa
AOP

Uutta Indiana Jones 5-elokuvaa kuvataan parhaillaan Iso-Britanniassa. Elokuvassa näyttelijä Harrison Ford,78, palaa vanhaan legendaariseen rooliinsa pelottomana arkeologina Indiana Jonesina.

Elokuva on kohdannut paljon takaiskuja ja viivästyksiä sen jälkeen, kun sen parissa alettiin työskennellä vuonna 2016. Uusimmat kuvat kulissien takaa kuitenkin paljastavat elokuvan tekemisen olevan nyt raiteillaan ja sen odotetaan ilmestyvän elokuvateattereihin vuonna 2022.

Kuvissa näkyy täysin tunnistettavissa oleva Harrison Ford, jonka roolihahmo luottaa tuttuun vaatetustyyliinsä, eli nahkatakkiin ja fedora-hattuunsa. Itse Ford on myös säilyttänyt nuorekkuutensa hyvin ja ei uskoisi hänen täyttävän tänä vuonna 79 vuotta. Ensimmäisen Indiana Jones ilmestyi jo vuonna 1981.

Kuvauspaikalta on kantautunut huhuja, joissa kerrotaan elokuvassa nähtävän myös nuorempi versio Indiana Jonesista. Tämä tullaan todennäköisesti toteuttamaan modernilla digitaalisella tekniikalla, mutta kyse ei ole siitä, että Fordin kasvoja tultaisiin nuorentamaan koko elokuvan ajan.

Elokuvasta tullaan varmasti näkemään lisää uusia otoksia kulissien takaa seuraavien viikkojen aikana, kun mukaan on saatu myös muita huippunäyttelijöitä, kuten Mads Mikkelsen ja Boyd Holbrook. Harrison Ford palaa rooliinsa oletettavasti viimeisen kerran.

Lucasfilm on tunnetusti erittäin hyvä salaamaan kuvauspaikkansa ja rajoittamaan kaikenlaisia spoilereita ennen elokuviensa varsinaista julkaisupäivää. Toistaiseksi nämä IJ Adventure Outpostin Twitter-tilillään julkaisemat kuvat ovat ainoita laatuaan, joissa nähdään myös itse elokuvan päätähti.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos