Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Heikki Paasosen perheonni – Katso ihastuttava kuva!

Heikki Paasonen ihastuttavassa kuvassa juhannuksena vauvansa kanssa
AOP

Juontaja Heikki Paasosen vasta 2 viikkoa vanha esikoistytär pääsi juhlimaan juhannusta yhdessä isänsä ja äitinsä Marita Alatalon kanssa. Paasonen julkaisi ihastuttavan kuvan Instagram-tilillään, jossa poseeraa koko perhe onnellisen näköisenä.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Heikki Paasonen (@heikkipaasonen)

– Eka juhannus yhdessä! Kiitos Vauva Beibisen aikaisen saapumisen, saatiin juhlia laskettua aikaa eilen porukalla. Hyvää juhannusta kaikille! kirjoittaa Paasonen kuvatekstissä.

Monet tutut julkkikset ovat myös kommentoineet liikuttavaa perhekuvaa.

– Juhannukseksi kotiin, kirjoittaa Anna Puu.

Olavi Uusivirta, Pete Parkkonen, Krista Kosonen ja Mikko Leppilampi lähettävät niin ikään sydämen kuvia ja hehkuttavat ihanaa kuvaa.

Paasosen ja Alatalon suhde alkoi kolmiodraamasta, jossa oli osallisena myös Paasosen ex-avovaimo Anniina Puonti sekä Alatalon ex-aviomies Tomi Karhunen. Alatalo käytti vielä tuolloin ex-miehendsä sukunimeä Karhunen, mutta otti myöhemmin takaisin oman tyttönimensä.
Sekä Paasonen että Puonti ilmoittivat tuolloin kumpikin erostaan omilla Instagram-tileillään. Salasuhde paljastui niin ikään Karhuselle ja pari erosi pian sen jälkeen.

Paasonen ja Alatalo tuntuvat kuitenkin löytäneen todellisen onnensa keskenään, vaikka suhde etenikin todella nopeasti. He eivät meinaan ehtineet seurustella kovinkaan pitkään, kun Paasonen jo ilmoitti iloiset vauvauutiset Instagramissaan.

Noin vuosi sitten Paasonen juhlisti 20. vuotista uraansa TV-töiden parissa. Hän nousi koko kansan tietoisuuteen Idols-laulukilpailusta vuonna 2003 ja on sen jälkeen juontanut lukuisia suomalaisia ohjelmia. Kesä tulee olemaan hänelle kiireinen töiden ja vauvan hoidon parissa.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos