Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Ed Sheeran paljastaa salaisuuksia Taylor Swiftin uudesta albumista: ”Taylorilla on teille yllätyksiä!”

Ed Sheeran paljastaa salaisuuksia Taylor Swiftin albumista
AOP

Taylor Swiftin uusi albumi, uudelleen äänitetty Red on tulossa ulos tämän vuoden marraskuussa. Fanit odottavat jo kuumeisesti viiden kuukauden päästä ilmestyvää uutta albumia, jossa on kuuleman mukaan jopa 30 kappaletta.

Fanit yrittävät parhaansa mukaan saada jotain tietoa uudesta albumista. Ed Sheeran onkin sammuttany uteliaiden fanien janon, nimittäin hän paljasti pari salaisuutta Taylorin uudesta albumista.

27.6. Iso-Britannian radioshowssa The Official Big Top 40 Ed Sheeranilta kysyttiin, että milloin hän nauhoittaa duettonsa Swiftin kanssa Red -albumia varten.

”Olen jo nauhoittanut sen,” Sheeran vastaa.

E-online kertoo myös Sheeranin sanoneen seuraavaa:

”Taylorilla on teille muutamia yllätyksiä varastossa, sen verran voin sanoa.”

Sosiaalisessa mediassa fanit ovat huomioineet, että Sheeran ja Swift ovat nauhoittaneet kaksi kappaletta Red -albumille: toinen niistä ei päätynyt vuonna 2012 julkaistulle albumille. Fanit odottavatkin, että tämä toinen nauhoitettu, aikaisemmin kuulematon kappale löytyisi tältä uudelta Red albumilta.

”Red -albumi muistuttaa musiikin ja lyriikoiden puolesta sydämensä särkenyttä ihmistä,” Taylor sanoo 18.6. julkaisemassaan Instagram -kuvassa.

Alta näet Sheeranin haastattelun The Offivil Big Top 40:ssa.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos