Pidetään yhteyttä

Viihde

Haloo Helsinki! teki vihdoin paluun keikkalavoille juhannuksena—Yleisö suorastaan sekosi!

Haloo Helsinki! Palasi keikkalavoille juhannuksena
AOP

Suomalaisten suosikkiyhtye Haloo Helsinki! Palasi fanien iloksi viimein keikkalavoille Himos Juhannus-festivaaleilla.

Haloo Helsinki! Jäi keikkatauolle jo melkein kolme vuotta sitten vuonna 2018, eivätkä fanit meinanneet pysyä aisoissa kun yhtye vihdoin palasi tauolta torstaina.

Yhtye veti näyttävän shown yllään musta-kultaiset asut, eikä pyrotekniikkaa todellakaan säästelty. Suosikkiyhtye ei myöskään unohtanut ilahduttaa yleisöä megahitteillään kuten ’Huuda’ uuden tuotannon ohessa. Yleisö ei kuitenkaan aivan malttanut osata käyttäytyä Haloo Helsingin! vihdoin palatessa lavalle— järjestyksenvalvojat ja ensiapuhenkilökunta joutuivat syöksymään yleisön sekaan kesken keikkaa, kun lavan edustalle alkoi tapahtumaan. Yhtyeen solisti Elli Haloo kuitenkin reagoi tilanteeseen nopeasti ja sai yleisön takaisin aisoihin.

– Hei ei mitään tappeluita! Hei jäbät! Tää on rakkauden ja rauhan festari, Elli Haloo huusi mikkiin kesken shown.

Kaiken kaikkiaan yhtyeen kauan odotettu paluu lavoille kuitenkin sujui hyvin ja myös yhtye vaikutti kaivanneen esiintymistä kovasti. Elli Haloo jopa hiljeni hetkeksi kuuntelemaan ja ihailemaan yleisön laulaessa jokaisen kuussa tuulee-kappaleen sanan täysillä.

– Tästä on kaksi ja puoli vuotta aikaa, kun me oltiin täällä. Mielettömän paljon kiitos, että olette lähteneet tänne. Onhan tää nyt ihan saakelin siistiä! Eiks oo! Huikeeta, Elli Haloo iloitsi ja hehkutti lavalla.

Haloo Helsinki! Muisti myös fiilistellä tunnelmia yhtyeen Instagram-tilillä. Ensimmäisessä kuvassa yhtye poseeraa himoksella makeat esiintymisasut yllään ja muihin kuviin ovat tallentuneet yhtyeen hetket lavalta.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön HALOO HELSINKI! (@haloohelsinki_official) jakama julkaisu

-KIITOS rakkaat tyypit ja @himosjuhannus kun teitte meidän juhannus-torstaista ikimuistoisen! 2,5 vuoden keikkatauon jälkeen oli mieletöntä nousta lavalle ja nähdä teidät kaikki siellä, kuvatekstissä luki.

-Vietetään tää juhannus järki päässä muita kunnioittaen, mut sydän täysillä sukkien, yhtye vielä muistutti julkaisun lopuksi.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos