Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Gordon Ramsay nolasi vaimonsa TikTok -videolla: “Annos näyttää samalta kuin vaimoni sängyn alla oleva lelu”

Gordon Ramsay nolasi vaimonsa TikTok-videolla
AOP

Gordon Ramsay on monelle tuttu huippukokki, joka on esiintynyt useissa televisiosarjoissa. Hän kritisoi hyvin roimin ottein kokkeja heidän annoksistaan ja onpa hän saanut kokit itkemäänkin kerran jos toisenkin. Mutta kuka olisi uskonut, että Ramsay nolaisi myös vaimonsa?

54-vuotias Ramsay tunnetaan sekä ronskista asenteestaan että rakkaudestaan liharuokiin. Ramsay on nolannut kokin jos toisenkin televisiosarjoissa viime vuosina, mutta nyt hänellä on TikTokissa oma sarjansa #RamsayReacts, jossa hän arvostelee kotikokkeja, jotka yrittävät luoda kummallisia aterioita.

Gordonin viimeisin uhri on Jordan Billham (eli @thenottychef TikTokissa). Hän jakoi videon tekemästään kurkku-Wellingtonista. Gordonilla oli tietysti nasevaa sanottavaa tästä kummallisesta ateriasta – mutta hän sanoi hieman liikaa.

Ensimmäinen askel Jordanin kokkausprosessissa oli laittaa kaksi salaatinlehteä elintarvikemuovin päälle ennen kuin hän lisäsi herkkusienimurusia salaatinlehdille.

@gordonramsayofficial##duet with @thenottychef Someone needs a lesson from @thatveganteacher 🤦‍♂️ ##ramsayreacts ##veganteacher ##tiktokcooks♬ Vivid – City Girl

Gordon ei ollut vaikuttunut. Hän sanoi: “Voi ei, tämähän näyttää vaimoni sängyn alta löytyvältä lelulta.”

Seuraava kommentti kuului “onko siinä raaka kurkku? Kuinka kehtaat loukata Wellingtonia.” Ramsay lisäsi vielä perään “sinun pitää mennä takaisin vegaaniopettajasi tunnille, senkin donitsi.”

Videon katselijat eivät kuitenkaan kummastelleet tai paheksuneet noloja kommentteja, jotka Ramsay osoitti Jordanille. Sen sijaan he kommentoivat videota sanomalla, että edes Ramsayn oma vaimo ei ole turvassa noloilta kommenteilta.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos