Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Kim Kardashianin varpaat puhuttavat TAAS – kuinka monta varvasta somejulkkiksella on?

Kim Kardashianin varpaat puhuttavat taas
AOP

Jokainen tuntee jo Kim Kardashianin – jos ei muuten, niin ainakin hänen Instagram -tililtään. Tällä maailmanluokan tähtösellä on nimittäin miljoonia seuraajia sosiaalisessa mediassa. Hiljattain Kim julkaisi houkuttelevan kuvan Insta-tilillään, jossa hän poseeraa pikkubikineissä trooppisella rannalla kiveen nojaillen. Tässähän ei sinällään ole mitään uutta tai ihmeellistä, mutta tarkkasilmäiset fanit huomasivat jotain kummallista.

Kimin oikea jalka nojasi kiveä vasten, paljastaen hänen hiekkaiset varpaansa. Mutta kuvaa tarkemmin katsoessa näyttää siltä, että naisella on vain neljä varvasta.

Voit katsoa Kim Kardashianin kuvan täältä.

Fanit kommentoivat kuvaa monella tavalla. Toiset naureskelivat neljälle varpaalle, toiset sanoivat viidennen varpaan olevan piilossa muiden alla ja loput väittivät Kimin Photoshopanneen varpaansa pois.

Varvasskandaali jatkuu

Mikä tekee tilanteesta entistä huvittavamman on se, että vuonna 2019 Kim mainosti eräässä mainoksessa siskonsa kanssa hajuvettä: tässä mainoksessa Kimin korkkareista näytti pilkistävän kuusi varvasta. Myös tämä kummallinen kuva sai paljon kiinnostusta sosiaalisessa mediassa. Sehän on tunnettu tosiasia, että julkkikset tuppaavat muokkaamaan kuviaan Photoshopilla. Etenkin mainoksia ja lehtien kansia varten kuvia muokataan joskus rajustikin. Mutta miksi Kimin varpaat ovat päätyneet mahdollisen muokkauksen kohteeksi?

Nyt kysymys kuuluukin, että kuinka monta varvasta tällä sometähdellä oikein on?

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos