Pidetään yhteyttä

Viihde

Oikean elämän Tähkäpää: “Leikkasin hiukseni viime kerran 5-vuotiaana”

Alena Kravchenko on oikean elämän Tähkäpää

Alena Kravchenko on oikean elämän Tähkäpää kauniine blondeine kutreineen. Hän on kasvattanut hiuksiaan 5-vuotiaasta saakka. Nykyään ihmiset kadulla pyytävät saada ottaa kuvia hänen kanssaan.

Oikean tämän Tähkäpäällä on nyt yli 1,5 metriset hiukset. Alena asuu Ukrainan Odessassa, jossa hänet tunnetaan pitkistä, upeista hiuksistaan. Nyt 35-vuotias Alena ei ole leikannut hiuksiaan 30 vuoteen sen jälkeen, kun hänen äitinsä oli sanonut, että naisilla pitäisi olla pitkät hiukset.

Nyt hänen hiuksensa ovat niin pitkät, että hän astuu niiden päälle, kun ne eivät ole kiinni. Viimeisen 30 vuoden aikana Alenalla on ollut tarkka hiustenhoitorutiini, jonka ansiosta hänen hiuksensa ovat paitsi pitkät, myös terveet.

Alena pesee hiuksensa kerran viikossa ja koko prosessi kestää 30 minuuttia. Hän ei koskaan harjaa hiuksiaan, kun ne ovat märät: näin hän välttää hiusten katkeilua. Hän ei myöskään käytä fööniä hiusten kuivaamiseen, vaan antaa niiden kuivua luonnollisesti.

Tämän yksinkertaisen rutiinin lisäksi Alena käyttää hiusnaamioita ja käy päähieronnassa.

Alena sanoo, että kuka tahansa voi saavuttaa näin pitkät hiukset, kunhan heillä on kärsivällisyyttä ja halua antaa hiusten kasvaa.

Instagramissa hänet löytää nimellä @alenuwka_longhair ja hänellä on nykyään jo yli 57 000 seuraajaa.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos