Pidetään yhteyttä

Viihde

Eevi Teittinen paljastaa suhteensa myrskyt: vauvahaave ajoi suhteen kriisiin

Eevi Teittinen avautui Instagramissa
AOP

Eevi Teittinen on fitnessmaailmasta ja sosiaalisesta mediasta tuttu kasvo. Hän odottaa tällä hetkellä esikoistaan vapaaottelija Teemu Packalénin kanssa. Teittinen kirjoitti hiljattain Instagramissa ongelmista, joita vauvahaaveet aiheuttivat. 32-vuotias Teittinen kertoo Iltasanomien mukaan, että toinen osapuoli ei ollut valmis vauvaan, vaikka Teittinen olisi halunnut hankkia lapsia jo aiemmin.

”Meidän matka vauvan odotukseen ei ole ollut itsestäänselvyys monestakaan syystä. Olen ollut katkera, vihainen ja kokenut vääryyttä siitä, että olisin jotenkin vääränlainen. Kyseenalaistin myös vuosia parisuhdettani tämän vuoksi, sillä kun oma sisäinen kelloni huusi hoosiannaa jo neljättä vuotta, parisuhteen toinen osapuoli ei kokenut ajan olevan vielä valmis,” Teittinen kirjoittaa Instagramissa.

”Takaraivossani jyskytti joka päivä lääkärin tulokset siitä, ettei lapsentuloa kannattaisi odotella, sillä sitä ei luokiteltu minulle itsestäänselväksi tapahtumaksi. Ympärilläni näin lapsettomuutta ja lukuisia yrityksiä, joka ei ainakaan helpottanut omaa oloani ja luottoa elämään. Nyt jos valitsisin uudestaan, en menisi testeihin lainkaan. Se aiheutti niin paljon tuskaa ja kipua, jonka käsitteleminen vei kauan. Pelko valtasi jokaikisen soluni ja kiristi myös parisuhteen rajoja,” hän jatkaa.

Alkuvuosi oli kuitenkin käänteentekevä, sillä Teemu oli viimein valmis vauvan hankkimiseen.

Eevin pitkä kirjoitus jatkuu kommenteissa – lue koskettava kirjoitus!

Jos upotus ei näy, katso se täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos