Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Janni Hussi uudessa kodissaan: ”Itkut väännetty”

Janni Hussi uudessa kodissaan
Instagram / Janni Hussi

Fitness-tähtenä tunnettu ja Aamulypsyssäkin kuultu Janni Hussi julkaisi jokin aika sitten Instagramissa muuttokuvan, jossa hän ja hänen miehensä olivat haikeissa tunnelmissa jättämässä taakseen vanhaa kotiaan. Nyt Hussi on julkaissut uuden kuvan uudesta kodistaan ja uusi rutiini alkaa kuuleman mukaan löytyä.

”Pikku hiljaa kamat löytää paikoilleen ja kämpän lempparikohtakin on jo löytynyt. Nyt alkaa ekaa kertaa tulla loma-fiilis. Pienet ressinpurkaus itkut väännetty, parit painajaiset nähty ja tolkuton määrä unta alla. Pikku hiljaa kroppa ja pää rupeaa pääsemään kupletin juonesta kiinni. Tästä tää lähtee,” Janni kirjoitti Instagramissa julkaisemansa kuvan yhteyteen.

Janni kertoi myös jokin aika sitten sosiaalisessa mediassa, että heinäkuussa hänen on tarkoitus pitää lomaa. Hän ihmetteli samalla sitä, miksi lomalle lähtemistä pitää puolustella: Hussi sanoi, että ihminen ei ole kone, joka jaksaa päivästä päivään nollaamatta ollenkaan. Nyt näyttää siltä, että Hussi on päässyt paljon kaivatulle lomalle ja muuttokin on pulkassa.

Katso Jannin kuva alta. Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos