Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Britney Spearsin exä rikkoi salassapitosopimuksen: näin hän otti kantaa holhouskiistaan

Britneyn exä rikkoi salassapitosopimuksen
AOP

Britney Spears sai hiljattain oikeuden päätöksen liittyen holhouskiistaan, jossa hän yrittää vapautua isänsä Jamie Spearsin holhouksen alaisuudesta. Oikeus päätti Britneytä vastaan ja Jamie jatkaa edelleen 39-vuotiaan tyttärensä asioiden hoitamista.

Britneyn ex-aviomies Jason Alexander kertoo Voice.fi:n mukaan oman kantansa asiaan, vaikka hän on allekirjoittanut salassapitosopimuksen liittyen Britneyn henkilökohtaisiin asioihin.

Daily Mail uutisoi, kuinka Twitter-tili @freebritneylive on saanut kommentin Alexanderilta.

”Minut pakotettiin kirjoittamaan salassapitosopimus, mutta en voi hyvällä omallatunnolla pysyä hiljaisena asioista, joita näin tapahtuvan. Jopa aikoja sitten me kaikki näimme merkkejä Jamien ahneudesta. Hän piti tytärtään tiukasti kahleissa aivan kuten hän tekee nytkin,” hän sanoo.

”En halua mennä liian syvälle tähän, sillä tämä tarina ei ole minun kerrottavissani. Sitten kun Britney vihdoin suostuu haastatteluun tai tekemään kirjan, voin sanoa, että asiat, joita hän paljastaa, ovat selkäydintä kylmääviä. Hänen lausuntonsa viime viikolta ei edes raapaise pintaa siitä, mitä kaikkea hän on joutunut kokemaan viimeisen 13 vuoden holhouksen aikana.”

Britney joutui holhouksen alle vuonna 2008 mielenterveysongelmien vuoksi.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos