Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Matthew McConaughey ei ole käyttänyt deodoranttia eikä partavesiä moneen vuoteen – vastanäyttelijä paljastaa, miltä hän tuoksuu

Matthew McConaughey ei ole käyttänyt deodoranttia eikä partvesiä moneen vuoteen
AOP

E! Online kertoi hiljattain, että yhdysvaltalainen huippunäyttelijä Matthew McConaughey ei käytä deodoranttia eikä partavesiä. Nyt hänen vastanäyttelijänsä on paljastanut, miltä hän tuoksuu.

McConaughey on sanonut luottavansa hyvään hygieniaan ja luonnoliseen tuoksuun. Hän ei käytä lainkaan partavesiä eikä deodoranttia.

Vuodesta 2005 saakka näyttelijä on pysytellyt poissa deodoranttien maailmasta. Vuonna 2008 leffan kuvauksissa Kate Hudson toi hänelle suoladeodoranttia ja pyysi häntä käyttämään niitä. Mies ei kuitenkaan suostunut.

”Kate pyysi, että voisinko käyttää niitä. En koskaan käyttänyt. En deodoranttia, en partavettä,” McConaughey on kertonut.

Kun Yvette Nicole Brown kuvasi Tropic Thunder elokuvaa hänen kanssaan, hän sanoi heti halunneensa päästä lähelle miestä selvittääkseen, miltä hän tuoksuu.

”Olen hänen suuri faninsa. Muistan, kuinka hän sanoi, ettei hän käytä deodoranttia, eikä hänellä ole ominaishajua. Joten ensimmäinen ajatukseni olikin, että aion päästä mahdollisimman lähelle häntä, jotta tiedän puhuuko hän totta,” Brown on paljastanut haastattelussa.

Brown kertoo, että mies tuoksui hyvältä.

”Hänellä ei ole ominaishajua. Hän tuoksuu granolalta ja hyviltä elintavoilta. Hänellä on hyvä, hyvä tuoksu. Se tuoksuu häneltä, eikä se ole lainkaan tunkkainen tai kamala.”

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos