Pidetään yhteyttä

Viihde

Britney Spearsille positiivisia uutisia: osa-edunvalvojana toiminut rahoituslaitos vetäytyy roolistaan

Britney Spears kuuli viimein hyviä uutisia
AOP

Britney Spearsin oikeudenkäynti on viime aikoina ollut otsikoissa paljon. Britney on yrittänyt jo pitkään vapautua 13 vuotta kestäneen holhouksen alaisuudesta. Hänen isänsä on vuodesta 2008 saakka ollut vastuussa hänen elämästään ja taloudestaan. Jamie Spears on muun muassa vastuussa hänen 60 miljoonan dollarin omaisuudestaan.

Iltasanomat kertoi hiljattain, että Britneyn osa-edunvalvojana toiminut rahoituslaitos Bessemer Trust vetäytyy roolistaan. Bessemer Trust on valvonut Britneyn etuja yhdessä Jamien kanssa, mutta se päätti vetäytyä roolistaan kuultuaan Britneyn puheen viime viikon keskiviikkona.

Yritys on sanonut olleensa siinä uskossa, että edunvalvojan sopimus on ollut vapaaehtoinen jokaisen osapuolen kohdalla. Se sanoo uskoneensa myös Britneyn olleen vapaaehtoisesti mukana sopimuksessa.

Jamie Spears on ollut vastuuss Britneyn elämää koskevista asioista vuodesta 2008 saakka. Britney on kuvaillut holhouksen olevan kontrolloivaa ja traumatisoivaa. Jamie on jopa puuttunut Britneyn haluun saada lapsia.

”Haluaisin siirtyä elämässäni eteenpäin ja löytää sen oikean. Haluan mennä naimisiin ja saada vauvan. Sisälläni on kuitenkin kierukka, joten en voi tulla raskaaksi. He eivät halua minun saavan enempää lapsia,” Spears sanoi.

Britneyn fanit ovat tukeneet häntä #FreeBritney -yhteisöllä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos