Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Beverly Hills 90210 tähteä ei ole tunnistaa uusista kuvista – Pitävätkö erohuhut todella paikkansa?

Tori Spelling lähes tuntemattomana uusissa kuvissa
AOP

Moni varmasti muistaa Beverly Hills 90210-sarjassa Donnaa näytelleen Tori Spellingin, mutta harva kuitenkaan tietää, että hän on nykyään 48-vuotias viiden lapsen äiti. Näytteleminen jatkui vielä pitkälle supersuositun Beverly Hillsinkin jälkeen ja tähti on myös esiintynyt erilaisissa tosi-tv-sarjoissa.

Spelling ei kovin paljon avaa yksityiselämäänsä julkisuudessa, mutta hän on ollut naimisissa kanadalaisen juontaja-näyttelijä Dean McDermottin kanssa jo vuodesta 2006. Kaikki Spellingin viisi lasta ovat heidän yhteisiä lapsiaan.

Erohuhut ovat kuitenkin saaneet lisää tulta alleen viime viikkoina, koska Spellingin on nähty liikkuneen usein ilman vihkisormustaan. Muutama viikko sitten myös se, että pariskunta nukkuu eri huoneissa, tuli selväksi lehtihaastattelussa.

– Juuri nyt lapseni ja koirat nukkuvat minun sängyssäni, hän kertoi kuitenkaan avaamatta tilannetta sen enempää.

Toukokuussa Spelling julkaisi ihastuttavan kuvan yhdessä lastensa kanssa omalla Instagram-tilillään äitienpäivän kunniaksi. Tuolloin Spelling oli vielä helposti tunnistettavissa ja hän näytti todella onnelliselta lapsikatraansa kanssa.

Uusimmat kuvat Los Angelesissa järjestetystä Beverly Hills Car Show-tapahtumasta ovat kuitenkin aivan eri maata. Tähti on silminnähden turvonnut kasvoistaan ja häntä hädin tuskin tunnistaa kuvista. On vaikea sanoa, mitä viimeisen kuukauden aikana on tapahtunut tai johtuuko kaikki mahdollisesta eroprosessista?

Hän vietti päivää yhdessä tumman komistuksen kanssa ja he tuntuivat viihtyvän toistensa seurassa todella hyvin. McDermott on sen sijaan ollut kiireinen TV-sarjan kuvauksissa Kanadassa ja häntä ei ole juurikaan perheensä seurassa nähty.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos