Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Britney Spearsin oikeudenkäynti: Ex-poikaystävä Justin Timberlake ilmaisee tukensa

Justin Timberlake seisoo exänsä Britney Spearsin takana ja antaa tukensa tälle
AOP

Laulaja-näyttelijä Justin Timberlake on julkaissut omalla Twitter-tilillään viime päivinä hyvin suorasanaisia puolustavia kommentteja exänsä Britney Spearsin tilanteesta. Hän puolustaa Spearsia ja myös Timberlaken nykyinen vaimo Jessica Biel seisoo miehensä sanojen takana. Pariskunnan yhteisessä lausunnossa he toivovat oikeuden ja Spearsin perheen tekevän oikeat ratkaisut. Heidän mielestään Spearsin tulisi antaa elää juuri niin kuin hän itse haluaa eikä häntä saisi pitää holhouksen alaisena vastoin hänen omaa tahtoaan.

– Sen jälkeen mitä näimme tänään, meidän tulisi kaikkien olla Britneyn tukena näinä aikoina. Huolimatta menneisyydestämme, hyvine ja huonoine puolineen, ja riippumatta kuinka kauan siitä on aikaa… se mitä hänelle nyt tapahtuu ei vain ole oikein. Yhtäkään naista ei tulisi estää tekemästä päätöksiä hänen oman kehonsa suhteen.

Britney Spears pääsi keskiviikkona vihdoin puhumaan oikeudessa etäyhteyden välityksellä. Käsittelyssä on hänen holhouksenalaisuutensa, jossa Spears on ollut jo viimeiset 13 vuotta. Spearsia ei ole kovinkaan paljon nähty julkisuudessa tänä aikana ja erityisesti mitään holhoukseen liittyviä lausuntoja Spears ei ole julkisuuteen antanut.

Oikeudenkäynti on kuitenkin saanut paljon kansainvälistä huomiota ja monet sitä seuranneet ovat tunteneet sääliä Spearsia kohtaan. Tuntuu erittäin epäoikeudenmukaiselta, että lähes 40-vuotias Spears joutuu edelleen elämään oman isänsä holhouksen alaisena.

Britney kertoi myös, että hänellä on kierukka raskauden ehkäisyä varten, mutta sitä ei ole suostuttu poistamaan häneltä. Tähän Timberlake viittaa puhuessaan naisten oikeudesta päättää omasta kehostaan. Spears haluaisi perustaa perheen nykyisen kumppaninsa malli-personal trainer Sam Ashgarin kanssa.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos