Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Ben Affleck illallisti yhdessä Jennifer Lopezin perheen kanssa – Suhdehuhut ovat nyt totta

Jennifer Lopez ja Ben Affleck virallisesti yhdessä
AOP

Laulaja Jennifer Lopez, 51, ja näyttelijä Ben Affleck, 48, olivat yksi 2000-luvun seuratuimmista julkkispariskunnista ja heidät tunnettiin yhteisellä lempinimellä Bennifer. Suhde oli alusta asti täynnä draamaa ja väliaikaisia eroja, jonka jälkeen pari aina palasi takaisin yhteen. Kihlatkin purettiin ja sen jälkeen he lähtivät kumpikin omille teilleen.

Huhut heidän paluustaan yhteen ovat kuitenkin käyneet todella kuumana tämän vuoden puolella, sillä heidät on usein bongattu yhdessä hyvin läheisissä tunnelmissa. Nyt huhut voidaan kuitenkin vihdoinkin todistaa oikeiksi, sillä sekä Affleckin että Lopezin on nähty yhdessä myös toistensa perheiden kesken.

Kumpikaan heistä ei ole kuitenkaan itse tuonut julkisuuteen sen enempää tietoa heidän parisuhteestaan. Tämä on sinänsä ymmärrettävää, sillä Lopez on aikaisemmissa haastatteluissa toisinaan syyttänyt liikaa julkisuutta pariskunnan ensimmäiseen eroon. Jatkuva paparazzien läsnäolo ja suhteen puiminen mediassa voi tosiaan olla melko raskasta.

Nyt heidät on kuitenkin nähty myös suutelevan yhdessä, joten eiköhän huhuille voi sanoa hyvästit ja todeta sen, että Bennifer on palannut! Silminnäkijät kertovat, että pariskunta nähdään nykyään usein kulkevan käsi kädessä silmin nähden rakastuneina. He eivät myöskään enää yritä salailla suhdettaan sen enempää vaan ovat kulkeneet yhä avoimemmin toisiinsa kietoituneina.

Ei ole helppoa olla Bennifer, kun miljoonat silmäparit ympäri maailmaa haluavat jatkuvasti seurata heidän elämäänsä. Mutta toivotaan, että suhde kestää tällä kertaa myös julkisuuden tuomat paineet ja pari pysyisi vahvasti yhdessä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos