Pidetään yhteyttä

Viihde

Alina Voronkovan polttariyllätys meni pieleen – ikimuistoiset polttarit siirtyivät huoltoasemalle

Alina Voronkovan polttarit eivät menneet ihan nappiin
Instagram / Alina Voronkova

Vuoden 2018 Miss Suomi Alina Voronkova (26) juhli polttareitaan pari viikonloppua sitten. Hän on menossa naimisiin kihlattuna Joonas Hurrin (30) kanssa. Voronkova kertoi hiljattain Radio Novan Kesäaamussa omista polttareistaan, jotka eivät menneet ihan nappiin huolimatta täydellisestä Insta-päivityksestä.

Viikonlopun mittaiset polttarit oli nimittäin tarkoitus aloittaa jännittävällä yllätyksellä, joka ei sitten kuitenkaan mennyt ihan niin kuin Strömsössä.

Polttareita vietettiin sekä Kouvolassa että Helsingissä. Radio Novan haastattelussa Voronkova kertoo seuraavaa:

”Siellä oli kaikki mausteet, joita normipolttareihin tarvitaan ja vähän ekstraakin. Minun oli tarkoitus hypätä tandemhyppy. Sen takia minut kuljetettiin Kouvolaan. Ajoimme Kouvolaan, ja silmilläni oli side sen parin tunnin matkan ajan. Olin ihan pähkinöinä, että mitä nyt tapahtuu. Kun pääsen autosta pois ja side otetaan silmiltä, näen valtavan lentokentän.”

Voronkova luuli ensin, että tarkoituksena oli hypätä benjihyppy.

”Sitten minulle selvisi, että se on tandemhyppy ja herranjumala, koneesta pitää hypätä. Olin aivan pökäleet housussa,” Voronkova sanoo.

Paikan päällä selvisi, ettei hyppyä kuitenkaan voitu toteuttaa kovan tuulen takia, joten se päätettiin siirtää syksylle. Seuraavaksi porukka siirtyi Kouvolan ABC:lle, jossa myös alla oleva kuva otettiin.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen tästä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos