Pidetään yhteyttä

Viihde

Temptation Islandin Josku ja Karim taas erossa? Draamaattista sometoimintaa – katso lisää

Ovatko Josku ja Karim taas erossa?
Instagram / Josefin Malanja

Temptation Islandista tutut Karim ja Josefin, eli Josku, julkaisivat vuoden alussa päivityksen sosiaalisessa mediassa kertoen, että he ovat menneet kihlohin. Seiska uutisoi tuolloin siitä, että pariskunta oli jo suunnitellut häitä ja Josku jopa valinnut morsiusneitoja.

Josku kirjoitti tuolloin rakastuneena kuvatekstissä seuraavaa:

”Olen rakastunut niin monta kertaa, mutta joka ikinen kerta se oli sinun kanssasi.”

Nyt näyttää kuitenkin siltä, että jotain dramaattista on jälleen kerran tapahtunut kohutussa suhteessa. Sekä Josku että Karim ovat poistaneet kaikki yhteiskuvansa sosiaalisessa mediassa. Kun Seiska otti yhteyttä Joskuun, hän oli kieltäytynyt vahvistamasta huhuja erosta.

Temptation Islandin kuudenella kaudella tavanneet Josku ja Karim rakastuivat silminnähden heti. Seurustelu alkoihin lähes saman tien sen jälkeen, kun Josku oli eronnut Leevistä. He kertoivat iloisena mediallekin seurustelustaan ja ottivat jopa rakkaustatuoinnit. Temppareiden seitsemännellä tuotantokaudella pari poistui nopeasti ensimmäisten bileiden jälkeen. Karimin käytös sarella aiheutti kitkaa parisuhteessa ja he erosivat vuonna 2020 toukokuussa. Sittemmin he olivat kuitenkin menneet kihlohin. Nyt jäämme miettimään, mitä poistetut somekuvat tarkoittavat ja että onko pariskunta taas eron partaalla.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos