Pidetään yhteyttä

Viihde

Missifinalisti Riikka Uusitalo: ”Olen sarjaseurustelija!” – Nyt on tulossa elämän muuttava kesä

Riikka Uusitalo on sarjaseurustelija
AOP

Missifinalisti Riikka Uusitalo (27) kertoi hiljattain Seiskalle olevansa sarjaseurustelija. Nyt naisen on kuitenkin kertomansa mukaan tarkoitus viettää sinkkukesää.

”Olen aina ollut sarjaseurustelija. Olen hieman liiankin hyvin ottanut tavaksi sen, että jos löytyy joku mieluinen kumppani, niin sen kanssa sitten aletaan heti seukata,” Riikka kertoi Seiskalle.

”Kuulutan kavereilleni, että heidän täytyy pitää huoli, etten saa ainakaan vuoteen seurustella kenenkään kanssa,” Riikka lisää.

Jopa Riikan äiti kannusti häntä pysymään sinkkuna koko kesän. Tarkoitus on käydä treffeillä, mutta pitää silti kiinni sinkku-statuksesta.

”Äitini sanoo, että ole nyt tyttö vähän aikaa yksin ja käy vaikka ihan vaan treffeillä paljon! Minulla on aina joku poikaystävä kierroksessa, ja äiti kannustaakin minua nyt kokeilemaan, millaista on olla ihan yksin,” Riikka sanoo.

Riikka kertoo tällä hetkellä keskittyvänsä uraansa, eikä hän ainakaan toistaiseksi mieti perheenlisäystä. Koiran hän saattaa kuulemma hankkia.

”Pidän kyllä silti lapsista, vaikken itse toistaiseksi haaveile äitiydestä. Ystäviäni rohkaisen sanomalla, että tehkää niitä ihania lapsia, niin saadaan lisää hyviä tyyppejä tähän maailmaan.”

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos